Menu

Közös advent másodszor

2004.12.06.

Egy éve írta alá az együttműködési szerződést a XV. Kerületi Horvát Önkormányzat és a mosonmagyaróvári Horvát Kisebbségi Önkormányzat. Így immáron másodszor rendezett adventi találkozót Mosonmagyaróváron december 4-én a két önkormányzat, melyre meghívást kaptak a környező horvát lakta falvak vezetői és kulturális egyesületei is. A karácsonyi hangulatú műsorban, melyben minden kulturális egyesület fellépett, a XV. kerületet Kuzma Orsolya képviselte, aki horvát karácsonyi énekeket szólaltatott meg, míg a házigazdák műsorával és ezen belül a Csendes éj című ének előadásával zárult a rendezvény.


A XV. kerületi Horvát Önkormányzat képviselő-testületét Stipkovits Pál Mosonmagyaróvár polgármestere, országgyűlési képviselő, Frank József, a mosonmagyaróvári Horvát Kisebbségi Önkormányzat elnöke és Tolnai Lajos, a Kulturális Egyesület vezetője köszöntötte.
Az együtt töltött órákat a két elnök: Kuzma István és Frank József arra is felhasználta, hogy megbeszéléseket folytattak a 2005. évi közös programokról.