Menu

Szerződéskötés bállal

2004.11.30.

Szombaton este volt a Kereskedők Bálja a Károly Róbert Szakközépiskola tornacsarnokában, mely idén még egy másik kiemelkedő eseménnyel is kiegészült.

A kassai Textilipari Szakközépiskola és a Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola és Általános Iskola vezetői: RNDr. Darina Tormová és Molnár István elnök-igazgató az iskolák közötti együttműködési szerződést írta alá, mely szerint a kassai és a budapesti iskola vezetői, a szerződés aláírói vállalják, hogy az iskolák közötti együttműködésnek megfelelően megszervezik a diákok és a tanárok cserelátogatását, amely az iskolák pedagógiai munkájának megismerését segíti elő, cserelátogatást, táborozást szerveznek a diákönkormányzatoknak, a pedagógusoknak, az iskolát támogató felnőtteknek illetve közös ünnepségeket szerveznek karácsony, disznótor, Károly Róbert napja alkalmából. Az éves eseménynaptárt pedig minden évben a Kereskedők Bálján rögzítik majd az együttműködő felek.
E szerződés megkötését követően pedig csak fokozódott a hangulat a bálon, melyen a résztvevők mind-mind nagyon jól érezték magukat.