Menu

Egészségnap Pestújhelyen

2004.11.23.

Az egész napos rendezvénysorozatban előadások hangzottak el a különböző szolgáltatások mellett. Reggel 10 óra után Ananda Morga meditációs tanácsadást tartott, majd Alföldi Andrea az antioxidáns értékről tartott előadást. A lélek rejtelmeiről Fülöp Idától, míg magáról az emberi életről és annak megélésének hogyanjáról Búza Judittól hallhatott részletes információt a közönség. Szó volt a rezgésterápiáról (Nagy Katalin, szakreferens tolmácsolásában), az Aloe Vera jelentőségéről ( Hámori Judit beszélt erről), az asztrológiáról ( Kórodi Judit), a mágneses ékszerekről (Juhászné Németh Zsuzsanna), az energiatál rezgéseiről (Diós Attila), illetve a túlvilág üzeneteiről (Árvai Attila). Megtudhatta a közönség Tóth Mónitól, hogy a gyermekkori gerincferdülés gyógyítható.
-Nincs lehetetlen!- mondta Uza Gitta, az egészségnap háziasszonya és ezzel a címmel tartotta meg előadását, majd arról beszélt a honlap újságírójának, hogy a nap folyamán folyamatosan jöttek az érdeklődők.
-Főként a kártyajóslás, a NASA-féle biorezonanciás készülék, amivel az antioxidáns szintet lehet mérni, az asztrológus , az aurafotózás és a grafológus vonzotta az érdeklődőket, sőt mindenütt megálltak az emberek, és vásárolták a táplálék-kiegészítőket.
-Csodálatos, hogy az emberek egyre inkább merik bevállalni, hogy ez az egész alternatív gyógyászat érdekli őket. Hozzám is gyakran fordulnak azzal, hogy forr bennem valami, segíts rájönni, hogy mi az. Hiszi, hogy egy kártyajós megmondja, hogy ki vagyok, vagy egy aurafotós megmondja, hogy ott van bennem az az ezotéria, az forr bennem. Keresik magukat az emberek.
A kuruzslók kiszűrésének lehetőségéről kérdezve Uza Gitta röviden ennyit mondott:
-Tudod! Én vagyok a legjobb, hidd el!! Adjál ötezret! Na így! Ezzel mindent megmondtam!
Akik nem vettek részt ezen a programon, igazán sajnálhatják, hiszen a korábbiakban említetteken túl volt feng shui tanácsadás, lélekmasszázs, mágnesterápia, fül-és testgyetyázás, fül akupresszúra, gépi relaxációs masszázs, nemeskő gyógyászat, tradicionális manilai pszi sebészet, táltos masszázs, Voll-féle állapotfelmérés, meditáció, regenárium, légterápia, biotronlámpa kezelés, testzsírmérés, test- és talpmasszázs, reiki, kineziológia illetve különféle kiegészítők vására.