Menu

Jönnek a kéményseprők

2019.01.12.

Megvan, mikor lesznek az ellenőrzések a XV. kerületben. A szolgáltatás ingyenes.

A FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. közleménye alapján kerületünkben a 2019. évi kéményellenőrzések ütemezése ITT érhető el. (Az ütemterv tájékoztató jellegű, az a felmerülő külső körülmények – pl. jogszabályváltozások – tükrében változhat.):

Hogy a kéményellenőrzés, a lakásba való bejutás biztosítása a lehető legkevesebb gondot okozza, az ellenőrzés időpontjáról a társaság nemcsak az előírt hirdetményeken keresztül tájékoztatja ügyfeleit, hanem honlapján is, a regisztrált ügyfelek pedig akár e-mailben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról.

Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, míg három nappal az ellenőrzés előtt SMS emlékeztetőt küldenek számára az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival.

A társaság honlapján minden szükséges és fontos információ megtalálható a közszolgáltatással kapcsolatban, hogy a kerületi lakosok széles körű tájékoztatást kaphassanak egy-egy kéményseprő-ipari kérdésben.