Menu

Nyugdíjasait köszöntötte a Polgármesteri Hivatal

2018.12.06.

Dísztermében fogadta nyugdíjas köztisztviselőit a XV. kerület Polgármesteri Hivatala. A vendég a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Molnár Piroska volt. Az ünnepeltek 10 ezer forintos utalványt kaptak karácsonyi ajándékként.

A hagyományoknak megfelelően idén is dísztermében látta vendégül nyugdíjas köztisztviselőit a XV. kerület Polgármesteri Hivatala. A közel száz résztvevőt Németh Angéla polgármester és a kerület jegyzője, dr. Lamperth Mónika köszöntötte, és megtisztelte őket jelenlétével Hajdu László országgyűlési képviselő, a városrész korábbi első embere is.

A meghívott vendég ezúttal a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas Molnár Piroska volt. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagjává választott színésznő megható műsorában Nagy László és Szécsi Margit versei mellett gyermekkora karácsonyi emlékeit is megosztotta a hallgatósággal.

Az ünnepeltek, akik közül a legidősebb az 1928-ben született Turi Károly volt, 10 ezer forintos utalványt kaptak a XV. kerületi Polgármesteri  Hivataltól karácsonyi ajándékként