Menu

Pestújhelyi Desszert

2004.05.24.

Május 21-én a Pestújhelyi Desszert összejövetelét a szervezők összekötötték a Pedagógus Nappal, ugyanis Homor Istvánné, a Hubay Jenő Zeneiskola igazgatónője és Szunyogh László, a Pestújhelyi NOK pedagógusa volt a vendég.

A házigazda, Pintér Zsuzsanna és a programra látogatók mindkét vendég személyében pestújhelyi lakost tisztelhetett.
– Homor Istvánné, Marika itt született Pestújhelyen- mondta Pintér Zsuzsanna-, sőt édesanyja, Zajti baba néni is itt tanított évtizedekig a Pestújhelyi úti Általános Iskolában. Szunyogh Laci pedig éppen a Pestújhelyi Közösségi Házzal szemben lévő családi házban született és itt járt iskolába is. Marika még akkoriban tanított a Pestújhelyi úti Általános Iskolában, amikor ének-zene tagozatos iskola volt. Laci pedig a Bocskai utcai iskolában oktatott, majd amikor még a jelenlegi PeKH Úttörőház volt, ő volt az igazgató, majd átkerült a Pestújhelyi úti Általános Iskolába, ahol pedagógusként dolgozik jelenleg is. Az egész történetben az az érdekes, hogy soha nem tanítottak egy helyen együtt a vendégeink.
– A kellemesen eltöltött órák alatt fotókat, sőt filmbejátszásokat is láthattunk- folytatta Pintér Zsuzsanna. Egy igazi premierre is sor került: Szunyogh Laci itt mutatta be először „A vödör kiöntése a kertben” című filmjét.