Menu

A Tanácsadó Kollégium alakuló ülése

2004.05.10.

Az egybegyűlt civil szervezetek képviselői-sajnos, csak nagyon kevesen – az ügyrendet vitatták meg, melyet a korábbiakban javaslat formájában eljuttattunk hozzájuk. Erről az anyagról beszélgettünk és több javaslat is érkezett, mellyel kiegészítve a teljes szöveget a jövő hét folyamán elküldjük a Polgármesteri Tanácsadó Kollégium tagjainak (Páva Jánosnak /Athosz Művészeti Közéleti és Irodalmi Társaság/, Volentics Verának /Hosszútávú Egészségmegőrző Program Egyesület/, Podmaniczky Eleknek /Lehetőség a Rászorulóknak Alapítvány/, Matolcsiné Szimon Ildikónak /Rákospalotáért Közhasznú Egyesület/, Bori Sándornak /Rákospalotai Ipartestület/, dr. Tepliczky Miklósnak /Palotai Polgárőrség/, Báthory Bélának /Újpalotaiak Baráti Köre/, Valló Péternek /Polgári Érdekképviseleti egyesület/, dr. Mészáros Balázsnak /Pestújhelyi Pátria Közhasznú Egyesület/).
Szó volt arról is, hogy a civil szervezetek között elosztható pénzösszegekre beérkezett pályázatok elbírálásának szempontjait is elküldjük számukra, s így május 24-ig szükséges visszajelezniük, hogy egyet értenek-e mindezzel.
Ez alatt az idő alatt átnézzük a pályázatokat és ahol szükséges, hiánypótlásra visszaküldjük a pályázónak. Ez nem lesz hosszadalmas procedúra, ugyanis egy adatlapot készítek, amit kitöltve kell visszaküldeni. Reményeink szerint május végén-június elején kell a Polgármesteri Tanácsadó Kollégium tagjainak összejönnie és a pályázatokat elbírálnia.
Természetesen a honlap olvasói számára is közzé tesszük a döntést.