Menu

Hajdu László elköszönt

2018.06.08.

Csütörtökön délelőtt GDPR képzéssel összekötött apparátusi értekezletre gyűltek össze Rákospalota, Pestújhely és Újpalota Önkormányzatának polgármesteri hivatali dolgozói. Az oktatást követően a Polgármesteri Hivatal jelen levő mintegy 240 dolgozója előtt megjelent Hajdu László, országgyűlési képviselő és polgármester is, aki jelezte, hogy elköszönni érkezett. 2018. június 7-ei hatállyal ugyanis megszüntette összeférhetetlenségét, és ezentúl országgyűlési feladatait látja el a XV. kerület és Újpest képviseletében.

Hajdu László megható beszédében köszönte meg a hivatali dolgozók munkáját és támogatását, azt, hogy végig bizalmi légkörben tudott mindenkivel dolgozni. Elmondta, hogy csak az egymásba vetett hittel és bizalommal lehet a köz valós szolgálatát ellátni, és arra kért mindenkit, hogy  ebben a szellemben folytassák munkájukat, valamint támogassák a következő időszakban a polgármesteri feladatokkal megbízott Németh Angéla alpolgármester asszonyt.

Németh Angéla

Németh Angéla ezt követően megköszönte a bizalmat, és arra kérte a Polgármesteri Hivatal vezetését, valamint dolgozóit, hogy vele is ugyanolyan partnerségben dolgozzanak, mint azt tették Hajdu Lászlóval. Kiemelte, hogy az Ő ajtaja is mindig nyitva áll mindenki előtt, a feladatok és a problémák közös megoldásán fog dolgozni.

A beszédeket követően a hivatal dolgozói, szakszervezete és vezetése ajándékokkal búcsúztatták a Hajdu Lászlót, aki Németh Angélával az értekezletet és több mint két és fél évtizedes polgármesteri szolgálatot követően, sajtótájékoztatón is búcsúzott a kerülettől.

apparátusi2