Menu

Teaház a Zsókavár utcában

2002.05.05.

Egyre népszerűbb az Újpalotai Szabadidőközpont Vasárnapi Teaház Koncertek sorozata az Újpalotai Közösségi Házban. A rendszeresen jelentkező, vasárnaponként kora este tartott program együtt kínálja a nívós zenei és képzőművészeti élmények lehetőségét.

– Idén februárban kezdődött klasszikus zenei sorozatunk, mely pályájuk elején járó zenészek számára kínál fellépési lehetőséget – tájékoztatott Hajnal László szervező. A program mindig három részből áll: körülbelül hatvanperces koncerttel kezdődik, majd a teaszünet következik. A résztvevők illatos teákat ízlelgetve beszélgethetnek az előtéri társalgó asztalai mellett, és megtekinthetik az ebből nyíló helyiségben, a Zsókavár Galériában az aktuális képzőművészeti kiállítást is. A Vasárnapi Teaház Koncertek találkozóhelye a szűkebben vett szakmai közönségnek is alkalom a beszélgetésre és zenehallgatásra, a tehetséges, fiatalabb nemzedék megismerésére.
Aki marad a szünet utáni ráadásban is, személyesebb hangvétel mellett hallgathatja az előadót, s ebben a részben lehet kérdéseket is feltenni pályájáról, az elhangzott művekről, hangszerekről. A következő programokról a helyszínen vagy az Újpalotai Szabadidő Központban lehet tájékoztatást kérni.