Menu

Megállapodás a szakszervezettel

2017.06.02.

Együttműködési megállapodást kötött május 31-én a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) XV. kerületi Polgármesteri Hivatal Alapszervezete és a kerületi Polgármesteri Hivatal. Az ünnepségen részt vett Hajdu László polgármester úr és dr. Marosi János, az MKKSZ budapesti titkára.

A Polgármesteri Hivatal, mint munkáltató részéről dr. Lamperth Mónika jegyző, az érdekképviselet részéről Szilvási Anna, a Szakszervezeti Bizottság titkára írta alá a dokumentumot.

Jegyző Asszony hangsúlyozta, hogy a szakszervezettel a kölcsönös bizalom jegyében kívánnak együttműködni, tiszteletben tartva a köztisztviselők, ügykezelő és munkavállalók szakszervezeti jogait. A megállapodás kiterjed a munkavállalók élet- és munkakörülményeinek alakulásával összefüggő kérdésekre.

Szilvási Anna szakszervezeti titkár megköszönte a munkáltató konstruktív együttműködési készségét, a munkavállalókat pedig biztosította, hogy rendszeresen tájékoztatja őket az anyagi, szociális, kulturális, élet- és munkakörülményeiket érintő kérdésekről, egyúttal jelezte, hogy számítanak a dolgozók további támogatására és kezdeményezéseire.

Dr. Marosi János, az MKKSZ budapesti titkára kiemelte, hogy példaértékű a két fél közötti megállapodás megkötése. Külön megköszönte a munkáltató hozzáállását és támogatását, az alapszervezetnek pedig sikeres munkát kívánt.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Nagy Botond