Menu

Jó partnerségben a fővárosi Állatkerttel

2017.03.31.

A tavalyi évben ünnepelte fennállásának 150. évfordulóját a Fővárosi Állat- és Növénykert. Rendkívül sikeresen és méltón emlékezett a főváros egyik leglátogatottabb intézménye erre a kerek évfordulóra.

A születésnapi programok, a jubileumi emlékalbum, az éjszakai koncertek, a lampionok világító kiállítása, a sok-sok szakmai rendezvény és persze a látogatók tömegei mind-mind hozzájárultak az elmúlt év sikeréhez. Ezért is öröm a XV. kerület vezetésének, hogy az Állatkert partnereként és támogatójaként hozzájárulhatott a 150 éves évforduló méltó ünnepléséhez. Nagy megbecsülést jelent éppen emiatt számunkra a főigazgató Hajdu László polgármester úrnak küldött köszönő levele.

Az idei évben „csak” azt tudjuk ígérni, hogy az Állatkert továbbra is számíthat ránk, mi továbbra is mellettük állunk. Számíthatnak támogatásunkra és partneri segítségünkre. Leginkább azért, hogy a megvalósuló fejlesztések elérjék céljukat, és az Állatkert a következő 150 évben is felejthetetlen élményt jelentsen több nemzedéknek.