Menu

Sörfesztivál Újpalotán

2016.09.20.

Hétvégén rendezték meg a kétnapos Palotai Sörfesztivált az újpalotai piacnál, kézműves sörökkel, válogatott minőségű sajtokkal, termelői vásárral – és sok-sok zenével.

Eseménydús és vidám, mulatozós hétvége volt a XV. kerületben – a rákospalotai Öregfaluban szüreti mulatságot rendeztek (link a cikkhez!), Újpalotán viszont a sört ünnepelték péntek este és egész szombaton a piac szomszédságában. Bár az eső időnként fenyegette a rendezvényt, szombat délután már szép idő fogadta az érdeklődőket. Több mint 50 féle magyar kézműves sört kóstolhattak a látogatók, számtalan sörkorcsolya segítette a sörök csúszását, voltak kézműves sajtok, magyaros egytálételek, s vásárolni is lehetett a termelői piacon. A kicsiket meseműsorral szórakoztatták, de volt óriáscsúszda és vívni lehetett a játszóvárért.
Egy fesztivál természetesen nem maradhatott zene nélkül: pénteken Vincze Lilla énekelte a Napóleon Boulevard lassan legendássá váló dalait, szombaton a Boróka Színház előadsát láthattuk, később mulatós zene szórakoztatta a közönséget, fellépett Bunyós Pityu, majd a Redneck Roadkill és az Indian Joe Band zenélt.