Menu

Generációk találkozása

2014.12.03.

A Levendula 60+ program keretében valósulhatott meg a december elsejei székesfehérvári buszkirándulás, melyen a kerületi nyugdíjas klubok, otthonok lakói, képviselői, valamint a Csomópont Tehetséggondozó Program fiataljai vehettek részt a XV. kerületi Önkormányzat támogatásával. A kirándulás és a szervezett programok mindkét generáció igényét kiszolgálták. Az egynapos program keretében a jelentkezők szakszerű idegenvezetéssel tekinthették meg Székesfehérvár belvárosát, illetve annak értékeit, sőt, a vállalkozó kedvűek játékos feladatsorral fedezhették föl a város eldugottabb részleteit. Még Kati néni orrának simogatását sem hagytuk ki, így mindenki szerencsésen térhetett haza.

Az időjárás sajnos nem kedvezett a városnézésnek, de senki kedvét nem szegte, főleg hogy a kinti programot a székesfehérvári, népszerű Árpádfürdőben ebéd, majd többórás fürdőzés követte a fiatalok és az idősek örömére egyaránt.

A buszkirándulás abszolút sikere és közösségépítő hatása után, a tervek szerint a jövőben is számíthatunk hasonló programokra.