Menu

Sportmajális a XV. kerületben

2013.04.17.

Aktívan, sportolással tölthetik a május 1-i munkaszüneti napot azok, akik kilátogatnak a Szántóföld utcai sporttelepre, ahol ez év márciusában avatták fel a 68×105 m-es műfüves labdarúgó pályát. Az új létesítményt ezúttal kipróbálhatják az amatőrök is, hiszen egyszerre 6 db kézilabda méretű pályán rendezik a kispályás labdarúgó villámtornát.

A szervezők szinte valamennyi népszerű sportágban hirdetnek versenyt, illetve biztosítanak játék lehetőséget. Lesz utcai kosárlabda, strandröplabda vegyes (fiú-lány) csapatokkal, lábtenisz, tollaslabda, íjászat, darts és lövészet. Ismét megrendezik a mindig nagy látogatottságot élvező karate versenyt. A szellemi sportok kedvelői sakkban, GO-ban és ultiban mérhetik össze tudásukat. Lehet majd ping-pongozni, csocsózni, fekve-nyomni, a bringások ügyességi pályán próbálkozhatnak. A kerületi természetbarátok főzőversenyt hirdettek. Tűzifát biztosítanak a résztvevőknek. A sportos családok ügyességi pályán gyűjthetik a pontokat, vagy kipróbálhatják a népi játékokat.

A rendezvény 9 órától 16 óráig zajlik, a megnyitóra 11 órakor kerül sor.

A versenyekre 8.45-ig a helyszínen lehet díjmentesen nevezni, de szinte minden sportágba nap közben is be lehet kapcsolódni, illetve ki lehet próbálni ügyességünket.

A rendezvényen büfé üzemel.

Letölthető anyagok: