Menu

Javaslatokat várunk a „Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem” díjra

2013.04.16.

Felhívás ajánlattételre a kerületben működő társadalmi szervezetek, egyesületek, kerületi lakosok részére a „Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem” díjra. A Budapest Főváros XV. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének 24/2012.(VI. 6.) önkormányzati rendelete szabályozza a „Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem” díj adományozását.

A „Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem” díj
– az egészségügy,
– a szociális és családvédelem,
– a nevelés-oktatás,
– a művelődés és a sport,
– a köz érdekében, a közösségért végzett tevékenység,
– a vállalkozás,
– a közrend és közbiztonság,
– a környezetvédelem és a településfejlesztés,
– a közigazgatás,
– a médianyilvánosság területén a Budapest Főváros XV. kerület fejlődése, valamint a közjó előmozdítása érdekében kifejtett példamutató és szakmailag kimagasló tevékenységéért adományozható.

A díjra ajánlást tehetnek a kerületben működő társadalmi szervezetek, egyesületek, a kerületi lakosok! A rendeletben foglaltaknak megfelelően az ajánlást – indoklással együtt, a terület pontos megjelölésével – 2013. május 15-ig a XV. kerületi Önkormányzatnak címezve (Budapest Főváros XV. ker. Önkormányzat, Polgármesteri Kabinet, Társadalmi Kapcsolatok Csoport, 1153 Bp., Bocskai u. 1-3., vagy telefonon Tajti Rékánál a 305-3225-ös telefonszámon) lehet eljuttatni. A javaslathoz szükséges nyomtatvány a letölthető alább.

László Tamás
polgármester

Letölthető anyagok: