Menu

Mindhárom városrész vár ma délután

2011.09.22.

Ma délután mindhárom városrészben- Újpalotán, Rákospalotán, Pestújhelyen- különleges programok várják az érdeklődőket.

Délután 17 órakor, az Újpalotai Közösségi Ház előtt a Fő téren a Tér-zene- zenés terasz Újpalotán című program keretében Molnár György harmonikaművész triója zenél, miközben olcsó, kulturált, alkoholmentes büfével várja az érdeklődőket az Újpalotai Szabadidő Központ.
Alig fél órával később a Csokonai Művelődési Házban a Rákospalota Anno Klub első találkozójára kerül sor. Mint köztudott, a Facebook közösségi portálon működik a Rákospalota Anno Klub, ahova számos érdeklődő tölti fel a területről korábbi képeit, teszi közzé megjegyzéseit, nosztalgiázik egy kicsit. Most azonban mindenki kibújhat az „ismeretlenségből”, és elhozhatja fotóit, élményeit, melyet megbeszélhet, kibeszélhet, megvitathat a klub résztvevőivel. Mindeközben lesz tea, ropi is.
Akinek pedig mindez nem elég, látogasson el Pestújhelyre, a Pestújhelyi Közösségi Házba, ahol az Ügy című kiállítás zárására és egyben a Pestújhelyi Desszert programsorozat legújabb összejövetelére kerül sor ma 18 órakor. A helytörténeti kiállítás zárásaként a Pestújhelyi Desszert vendége Lucza Ferencné Hegyvári Margit lesz, akivel Pintér Zsuzsánna, a Pestújhelyi Közösségi Ház vezetője fog beszélgetni. Egy igazán érdekes beszélgetésre számíthatunk, hiszen Margitka szülei, illetve nagyszülei a pestújhelyi polgári iskola pedellusai voltak.