Menu

Farsang Rómeóval és Júliával

2011.03.11.

Igazán jó hangulatban tartotta február végén farsangi mulatságát a Pestújhelyi Keresztelő Szent János Plébánia hívő közössége a Pestújhelyi Közösségi Házban.

A gyerekek közül többen-, míg a felnőttek közül néhányan jelmezt öltöttek a megjelentek legnagyobb örömére. A szervezők azonban semmit sem bíztak a véletlenre: így „Rómeó” és „Júlia”, mint az est moderátorai kalauzolták a jelenlévőket a műsor folyamán, melyben a gitáros ifjak mellett táncosok is színpadra léptek, s akkor még nem ejtettem szót a kabaréjelenet előadóiról.
A közösségi ház színháztermét megtöltő sokaságot Molnár Béla atya köszöntötte, aki szintén jelmezt öltött erre az estére.
Amint elmondta, évről évre visszatér ez a rendezvény. Kihangsúlyozta, hogy Isten mindenütt velünk van, és nemcsak a Bibliát olvassuk mindig, hanem Isten szeretetét tolmácsoljuk akkor is, ha nem is mondjuk ki éppen az Isten nevét, de az örömét és a békéjét adjuk át.
A megnyitó gondolatok után Juhász Gábor farsangi köszöntőjét olvasta fel, majd kezdetét vette a farsangi mulatság első része, melyben a műsort tekinthettük meg, míg a második részben, melyen Vizér Klára alpolgármester is részt vett, többek között egy mesét- Hamupipőke meséjét – tekinthették meg a farsangolók, majd állt a bál még hosszú időn keresztül.

Kapcsolódó hanganyagok:



Kapcsolódó link: