Menu

Szakmai nappal mutatkoztak be
(képes beszámoló a cikk végén)

2010.06.06.

Néhány nappal ezelőtt a Késmárk utcában található WOODCOTE Hungary Kft. Szárazépítészeti Centrum szakmai nap keretében mutatkozott be a helyszínre érkezőknek. A programra Hajdu László polgármester is hivatalos volt.

-A cég jó időben és helyen telepedett le itt a kerületben- mondta a polgármester, majd így folytatta. Kerületünkben az elkövetkező években számos nagyszabású beruházás zajlik majd, melynek során közel ötezer új lakás épül. Így a három legnagyobb fejlesztési terület közül a legközelebbi a Szentmihályi út melletti 80 hektáros terület, a kerület mostani szélétől az M0-ig terjedő rész illetve a volt Növényolajgyár helyén sorra kerülő beruházás. Nemcsak lakóparkok, lakónegyedek vannak tervezés, engedélyeztetési eljárás alatt, hanem munkahelyteremtő beruházások is.
Amint Hajdu László elmondta, a Késmárk utcai cégek számára forgalomnövelő hatású lehet a térséget az M0-sal összekötő út és egy hamarosan itt megnyíló új hipermarket átadása is, illetve igazán érdekes, és örvendetes tény, hogy megszaporodott a benyújtott építési engedélykérelmek száma.
A polgármestert a közel 400 négyzetméteres alapterületen megnyílt áruházban, ahol a szigetelő- és burkolóanyagokon keresztül minden olyan berendezés, szerszámok, az építészethez szükséges anyagok megtalálhatóak, melyek egy épületet szerkezetkész állapotba hozhatják Czipó György ügyvezető igazgató és Kisfalvi Zsolt értékesítési vezető vezette körbe.
Amint Czipó György elmondta, a Woodcote cégcsoport 12 van Magyarországon. A korábbi időszakban Mosonmagyaróváron, Solymáron, Csepelen és Szegeden működött, s ezt követően nyitotta meg új áruházát Újpalotán, ahol elsősorban a kivitelezőkre és a viszonteladókra számítanak.

Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó linkek:

Kapcsolódó anyagok:

Képes beszámoló