Menu

Felújítás miatt ideiglenesen lezárnak néhány kerületi játszóteret

2022.10.13.

Mindössze egy-két hétig tartanak a munkálatok.

A játszóterek igen nagy népszerűségnek örvendenek a kerületi gyerekek körében, így az ősz beköszöntével, amikor már nem olyan nagy a kihasználtságuk – azonban az időjárás még lehetővé teszi a munkavégzést –, az Önkormányzat és a közbeszerzésen nyertes vállalkozó munkatársai megkezdik a kerületi játszóterek felújítását. Első körben a Kontyfa utcai, a Karácsony Benő parki, valamint a Szirom játszótéren kezdődnek meg a munkálatok.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. október 17-től rövid időszakra lezárjuk a Kontyfa utcai, a Karácsony Benő parki, valamint a Szirom játszóteret.

  • A Kontyfa utcai játszótéren az elbontott zöld nagy mászóka helyett egy új, modern játszóelem kerül kihelyezésre – a lezárás időtartama várhatóan egy hét.
  • A Karácsony Benő parki játszótéren az összes játszóelemet elbontja a kivitelező cég és helyettük újak kerülnek kihelyezésre. A játszótér új hajóvárat, új hintaállványt lap és fészekhintával valamint új homokozót kap – a bontási munkálatok és az új elemek kihelyezése várhatóan két hétig tart majd.
  • A Szirom játszótéren a nagy mászóka elem kerül elbontásra és helyette egy új kerül kihelyezésre – ezek a munkálatok is várhatóan két-három hétig fognak tartani.

Köszönjük a megértésüket és a türelmüket a munkálatok alatt.