Menu

Jubileumi dartsverseny

2009.11.07.

A jubileumi hét jegyében volt a Rákospalota – Pestújhely – Újpalota
Jubileumi Darts Csapatverseny, melynek a Pestújhely DC adott otthont. Az eseményről Vámosi László, a Kavicsos DSE szakosztály vezetője adott tájékoztatást.

-Egy nagyon jó hangulatú darts verseny résztvevői voltunk 2009.10.30-án a Pestújhely DC-ben. A verseny apropója, Pestújhely 100 és Újpalota 40 éves évfordulója.
A meghívásos verseny résztvevői a három kerületrész klubjainak csapatai voltak.
Rákospalotát a KTTK képviselte , Handel Károly vezetésével, Petújhelyet a PSC, Kapuszta Csaba vezetésével, Újpalotát a Kavicsos DSE, 2 csapattal Vámosi Ági és jómagam vezetésével.
Már érkezésünkkor látszott, hogy házigazdánk igencsak kitesz magáért! Az udvaron bográcsban rotyogott a gulyásleves, bent kiemelt helyen láthatóak voltak a díjak, külön asztala volt mind a 4 meghívott csapatnak! 40 év főleg 100 év nagy idő! Sportágunk is méltán emlékezett!.
Rövid bemelegítés után megtörtént a sorsolás, majd megkezdődtek a küzdelmek.
A játékmód 501 do 3 nyert, 9 győzelem eléréséig. Az első fordulóban a KTTK és a Kavicsos DSE II. csapata, valamint a PSC és a Kavicsos DSE I. csapata játszott.
Az első forduló után a két győztes az 1-2. helyért, a két vesztes a 3-4. helyért játszott.
A félidőben elkötött, nagyon kellemes vacsora után következett a második forduló, KTTK – Kavicsos DSE II. a 3-4. helyért, PSC – Kavicsos DSE I. 1-2 helyért fogott ismét dartsokat!
Végeredmény:
1. hely Kavicsos DSE I. csapata – Újpalota
2. hely PSC csapata – Pestújhely
3. hely KTTK csapata – Rákospalota
4. hely Kavicsos DSE II. csapata -Újpalota
A győztes csapat tagjai, Darányi Tamás, Darányi Zoltán, Piroska Roland, ifj. Vámosi László.
Külön kiemelném, hogy a versenyen résztvevők mindegyike emléklapot vehetett át Kapuszta Csabától.
A verseny folyamatosan, jó hangulatban zajlott, köszönhető ez a remek rendezésnek és vendéglátásnak! Remélem mindenki -velünk együtt- jól érezte magát és elvezte a színvonalas mérkőzéseket.
Elmondhatjuk, hogy ezzel a versennyel méltón ünnepeltük az említett „kerek” évfordulókat!- mondta Vámosi László.