Menu

Támogatáshoz juthatnak

2009.11.07.

Bár idén már 15 éves a Periféria Alapítvány által működtetett Külvárosi Tankör Középiskola, ám az intézmény nagyon kevés támogatásban részesül, így az iskola vezetésének és pedagógusainak naponta kell a problémákkal szembesülniük.

Ezért kértek segítséget a kerület két országgyűlési képviselőjének: Kiss Péter társadalompolitikai miniszter és Hajdu László polgármester segítségét.
A két politikus épp ezért néhány napja személyesen is ellátogatott az intézménybe, ahol Czikora Gyöngyi iskolavezetőtől személyesen tájékozódhattak az iskolában folyó munkáról, illetve az intézmény helyzetéről.
-Az iskola elsősorban pályázati támogatásokból tartja fenn magát, és a miniszter úr, illetve jómagam is azt ígértük meg az intézmény vezetőjének, hogy megpróbáljuk őket a pályázati lehetőségekben támogatni- mondta Hajdu László polgármester. A miniszter úr arról biztosította az iskola igazgatónőjét, hogy az iskola számára a HEFOP és a TIOP pályázati lehetőségekhez való hozzájutást teszi elérhetővé, én pedig azt vállaltam, hogy a pályázatokhoz szükséges önrészt az önkormányzat biztosítja majd.

Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó linkek:

Kapcsolódó anyagok: