Menu

Illegális hulladéklerakást rögzített az önkormányzat térfigyelőrendszere

2022.08.11.

Kérjük a lakosság segítségét, hogy együtt előzzük meg ezeket az érthetetlen cselekményeket.

Az eset 2022. augusztus 1-jén 20:45-kor a Wesselényi utca–Rákos út kereszteződésénél történt: egy sötét rövidnadrágos személy egy kézikocsival érkezett meg a tavaly – a TÉRKÖZ Pályázat keretében – felújított térre, majd több zsák hulladékot helyezett el az út mellé a térkőre, ám mindezt az önkormányzat térfigyelőrendszerének odalátó kamerája rögzítette. Az illető vélhetően a közelben lakhat.

A jelzett személy egy korábbi időpontban – 2022. július 4-én – is hasonló cselekményt követett el, akkor is kézikocsiról pakolta le a szemetet, azonban ekkor egy társa is volt.

Az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal a lakosság segítségét kéri az elkövetők felderítésében, együtt, közösen ugyanis lényegesen eredményesebben tudjuk feltárni az illegális tevékenységeket! Fontos hangsúlyozni, hogy minden ilyen jogellenes cselekmény szankcionálva lesz, közös érdek ugyanis, hogy megőrizzük a kerület tisztaságát és kulturáltabb, élhetőbb környezetben éljünk.

Amennyiben bárki érdemleges információval tud szolgálni az elkövetők személyét illetően, azt jelezze a rendeszet@bpxv.hu e-mail címen.