Menu

Törőcsik Franciska a Csokonai Művelődési és Rendezvényházban

2022.07.08.

Énekesként is meglepetéssel készül a július 8-ai Sorok között című pódiumesten.

A Nők a művészetben programsorozat keretein belül a július 8-ai, Sorok között című pódiumesten a színész-énekesnő, Törőcsik Franciska lesz az egyik vendég.

A XV. kerületi Csokonai Művelődési és Rendezvényházban tartott sorozat négy különböző művészeti ágban munkálkodó női alkotót mutat be a művelődési ház hangulatos kertjében – pódiumbeszélgetés, interaktív műhelymunka és zenei élmény is várja a nézőket. A pénteki est az irodalom köré épül, Szécsi Noémi és Jeli Viktória írónőket Koch Andrea kérdezi, akikhez Törőcsik Franciska színésznő-énekesnő is csatlakozik. (Ennek kapcsán interjú is készült a művésszel.)

Nők a művészetben 2.

„Sorok között”

  • Vendégek:

– Szécsi Noémi, József-Attila díjas írónő, a Lányok és asszonyok aranykönyve ihletéséből indul ki a második kerti program, mely bepillantást enged a szépség, egészség, termékenység és szexualitás kérdéseibe a 19-20. század fordulóján.

– Jeli Viktória, a Színház- és Filmművészeti Egyetem színháztudományi szakán végzett, az Időfutár napi rádiós ifjúsági sorozat egyik kitalálója és társírója, valamint az HBO Társasjáték és Terápia sorozatainak forgatókönyv-társírója.

– Törőcsik Franciska, színésznő, énekesnő, aki Színház- és Filmművészeti Egyetem elvégzése alatt és után számos szerepet játszott el, többek között az Ódry, a Bárka, az Örkény és a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Olyan nagyjátékfilmekben láthatta a nagyközönség, mint a Swing, a Vaksötét, a Búék, és az Északi Fény. A Mi Kis Falunk Vikije, számos mozifilm szinkronhagja, és az Anima Sound System énekesnője.

  • Moderátor: Koch Andrea
  • Helyszín: Csokonai Művelődési és Rendezvényház (1153 Budapest, Eötvös utca 64-66.)

Jegyek itt válthatók a sorozatra.

A Nők a művészetben sorozat minden hónap második hétvégéjén jelentkezik a XV. kerület egyik legimpozánsabb játszóhelyének kertjében, a Csokonai Művelődési és Rendezvényházban.

(Fotó: franciskatorocsik.com)