Menu

Rendvédelmi dolgozók jutalmazása
(képes beszámoló a cikk végén)

2009.03.13.

A nemzeti ünnep alkalmából a XV. kerületi Rendőrkapitányság, az Észak-pesti Tűzoltási és Mentési Parancsnokság, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság XV. kerületi Kirendeltség, a Palotai Önvédelmi Védegylet, valamint a Palotai Polgárőrség néhány munkatársa jutalomban részesült, melyet egy rövid ünnepség keretében dr.Pálinszki Antal és Király Csaba alpolgármester, dr. Herczeg Julianna aljegyző adott át március 12-án.

Mindezeket megelőzően dr.Pálinszki Antal szólt néhány gondolatban.
-Munkatársaimon már kokárda van, ami nem véletlen. Hiszen éppen március 15-e alkalmából szeretnénk megköszönni az Önök munkáját. A XIX. századi forradalom győzelmét ünnepeljük ilyenkor. Ez az alkalom is lehetőséget ad arra, hogy különböző csoportoknak megköszönjük a munkáját. Vannak azonban olyanok, akik még ilyenkor sem ünnepelhetnek, hiszen feladatuk van. Pl. a rendőrök, akiknek a rendet fent kell tartaniuk. Miután még egyszer köszönetet szeretnék kívánni Önöknek, kívánom, hogy ilyen sikerrel végezze ki-ki a maga munkáját a jövőben is!- mondta az alpolgármester,
Az ünnepségen a XV. kerületi Rendőrkapitányság részéről: Kovács Ferenc rendőr őrnagy, Madarász Csilla közalkalmazott, Oravecz Lajos rendőr főtörzsőrmester, Poszuk Ilona rendőr törzsőrmester, Péter-Szabó Emese rendőr őrmester, Szendrei Gyöngyi rendőr főhadnagy, az Észak-pesti Tűzoltási és Mentési Parancsnokság részéről Bárány Zoltán tűzoltó törzsőrmester, Gulyás Attila tűzoltó főtörzsőrmester, Nyírő Katalin tűzoltó főhadnagy, Riesz György János tűzoltó főtörzsőrmester, Szemők Zsolt tűzoltó őrmester, Tátrai Zsolt tűzoltó őrmester, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság XV. kerületi Kirendeltség részéről Gavoldiné Nagy Ágnes lakosságvédelmi előadó, a Palotai Önvédelmi Védegylet részéről Kundra Szilárd, a Palotai Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület részéről Vona Richárd polgárőr részesült jutalomban.

Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó linkek:

Kapcsolódó anyagok:

Képes beszámoló