Menu

Választás 2022

2022.04.04.

„A tegnapi választás utáni ébredés még mindig keserű egy picit. A nap viszont ma is felkelt, teendőnk pedig van bőven. Köszönöm, hogy a Tizenötödik kerületre ismét számíthattunk, hogy a többség újra a szabadságnak és Európának szavazott bizalmat. Gratulálok Barkóczi Balázsnak, aki országgyűlési képviselőként jó partnerünk lesz a következő években.

Köszönöm mindenkinek, aki tegnap részt vett a választásokon, és leadta a szavazatát. Köszönöm a munkáját mindazoknak, akik a kerületben biztosították azt, hogy zökkenőmentesen haladjanak az események. Köszönöm a szavazatszámláló bizottságok munkáját, akik felügyelték a szavazás tisztaságát.

Az országos és a helyi eredményeket is sokáig fogjuk még elemezni. És persze az elmúlt évek büntető politikája miatt tartunk is a következő időszak kormányzati intézkedéseitől. Van viszont egy fontos feladatunk. A tegnapi, helyi szoros eredmény azt üzeni nekünk, hogy többet és jobban kell dolgoznunk azért, hogy Rákospalota, Pestújhely és Újpalota végletes megosztottságát megszüntessük. Végső soron Tizenötödik kerületiek vagyunk.

Mi pedig azon leszünki, hogy ez a kerület erős közösség legyen. Egységes, szabad és erős közösség. Erről fog szólni a következő időszakunk”- olvasható Cserdiné Németh Angéla polgármester Facebook-oldalán.

<