Menu

Pattogott a labda

2008.12.07.

A Szent Korona Általános Iskola és Óvoda hatodik alkalommal adott otthont az elmúlt héten a képviselők, köztisztviselők asztalitenisz-bajnokságának.

Az évek során olyan népszerűvé vált ez a program, hogy idén 27 egyéni jelentkező (13 férfi és 14 nő) mellett 17 páros ( 5-5 női és férfi, valamint 7 vegyes) nevezett be a versenyre.
Az egyéni résztvevőket a szervezők négy és háromfős csoportokba osztották, ahonnan 2-2 fő jutott tovább az egyenes kieséses rendszerbe.

Végeredmény:
Nők egyéni:
I. Fodor Klára
II. Vágóné Kovács Mónika
III. Dobos Zsuzsanna és Bíró Angyalka

Férfi egyéni:
I. Jóna András
II. Kállay László
III. Mihály Zoltán és Tóth Imre

Női páros:
I. Fodor Klára -Illés Gáborné
II. Bíró Angyalka- Szakács Ferencné
III. Dobos Zsuzsanna- Horváth Ágnes és a Boda Nikolett -Vágóné Kovács Mónika

Férfi páros:
I. Jóna András -Kállay László
II. Dobos László -Máté Gyula
III. Mihály Zoltán -Szulyovszky László és a Braczkó Imre -Medgyaszai Csaba

Vegyes páros:
I. Illés Gáborné -Jóna András
II. Fodor Klára -Kállay László
III. Kis Mária -Mihály Zoltán és a Bodáné Homa Gabriella -Horváth Attila

Utóbbi versenynek külön nagy tétje volt, ugyanis Fodor Klára a női egyéni mellett a női párosban-, míg Jóna András a férfi egyes mellett férfi párosban is nyert, így kettőjük között dőlt el, hogy ki vihet haza aznap három aranyérmet is. A labdajárás Jóna Andrásnak kedvezett, így ő lett a verseny abszolút győztese.
A verseny szervezésében és lebonyolításában nagy segítséget nyújtott a Kontyfa Sportiskola SE versenyzői Piroska Brigitta, Hermann Tímea, Magó Tünde, az ősszel a Bundesligában Langweid csapatában játszó Barassó Barbara, valamint Göröcs Péter asztalitenisz edző.