Menu

Megtisztelő látogatás

2008.11.09.

Az Interparlamentáris Unió Magyar-Kínai Baráti Tagozatának 49 képviselője van. Közülük többen, valamint más érdeklődő országgyűlési képviselővel kiegészülve látogattak el az elmúlt héten az AsiaCenterbe, ahol az agyaghadsereg kiállítást látogatták meg Kiss János sinológus vezetésével.

A delegációt Rudof Riedl az AsiaCenter ügyvezető igazgatója köszöntötte, aki elmondta, hogy számos kulturális programnak ad otthont a központ. Így többek között a kínai ünnepekhez kapcsolódó rendezvények is itt zajlanak, illetve a világon Kínán kívül a harmadik helyszínen mutatkozik be a Terrakotta kiállítása itt az AsiaCenterben.
A jelenlévők- Hajdu László, dr. Vidorné dr. Szabó Györgyi, Sós Tamás, Szirbik Imre, Földesi Zoltán, dr. Gruber Attila, Koszorús László, Mádi László, Ágh Péter, Varjú László elnök, Kovacics Iván, a Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnöke- nagy érdeklődéssel járták körbe a kiállítást, majd megtekintették a központ második emeletén található fotóbemutatót és a történelmi ismertetőket tartalmazó tablókat.