Menu

Ők is itt vannak

2008.03.26.

Negyedik alkalommal kerül sor ezekben a napokban a Mi itt vagyunk nyugdíjas Ki Mit Tud? Pódium képzőművészeti kategóriájába nevezett alkotók műveinek kiállítására a Közéleti Házban.

Amint a kiállítás megnyitóján, március 20-án Marsal Géza a program egyik rendezője üdvözölte a megjelenteket, Hajdu László polgármester mondott köszöntőt -országgyűlési képviselő társai, Kiss Péter és Csizmár Gábor,- a programsorozat szervezői nevében is.
-Igazi hagyományápolásról beszélhetünk. Az gondolom, hogy mi mindannyian, akik eljöttünk, büszkék lehetünk azokra, aki alkotásaikat elhozták ide. Vannak olyanok, akik a korábban bemutatott műveiket is elhozták, ám mindenképpen érdemes tudni, hogy ez nem egy átlagos kiállítás. Nemcsak kollektív, hanem műfajilag is színes a kínálat, egy sor dolgot fog össze. Itt azok mutatkoznak be, akik szabadidejüket felhasználva kellő ügyességgel rendelkeznek- mondta Hajdu László, majd külön kihangsúlyozta, hogy valóban igazi komoly szellemi alkotások tekinthetőek meg a kiállításon: a szőttestől a horgolásig, az intarziától a festményekig és gobelinekig. A polgármester köszönetet mondott a kiállítók mellett azoknak is, akik a kiállítást megszerkesztették.
A kiállított művek, alkotások közül a legszebbek közönségdíjban részesülnek, így mindenképp érdemes ellátogatni a Száraznád utca 5. szám alá április 2-ig hétfőtől csütörtökig 8.00-16.00 óra, pénteken 8.00-13.00 óra között , vagy ez követően április 3-15. között az Ady Művelődési Központba ugyanezen időpontokban.