Menu

KÖZLEMÉNY

2021.11.02.

A KORONAVÍRUS ELLENI VÉDEKEZÉSSEL KAPCSOLATOS, AZ ÖNKORMÁNYZATI FENNTARTÁSÚ INTÉZMÉNYEKBEN HOZOTT INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Figyelembe véve a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről” szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet módosításáról szóló 597/2021. (X. 28.) Korm. rendeletben foglaltakat az alábbi önkormányzati fenntartású intézményekre vonatkozóan 2021. november 2-ától saját hatáskörben visszavonásig a következőket rendelem el.

 

  1. Csokonai Kulturális Központ (1153 Budapest, Eötvös utca 64-66.)

A Csokonai Kulturális Központ telephelyein rendezvények, programok továbbra is szervezhetők és Iátogathatók, de a 6 éves kor feletti látogatóknak és résztvevőknek az intézmény területén (tehát az udvarokon is), a sportolási és művészeti (pt: tánc) tevékenység közvetlen végzésének idejét leszámítva, kötelező a szájmaszk viselete. A rendelkezés visszavonásig érvényes.

 

  1. Sződliget Ház (1151 Budapest, Sződliget utca 24-30.)

A Sződliget Ház a továbbiakban is a megszokott rendben működik, viszont a 6 éves kor feletti látogatóknak és résztvevőknek az intézmény területén (tehát az udvaron is), a sportolási és művészeti (pl: tánc) tevékenység közvetlen végzésének idejét leszámítva, kötelező a szájmaszk viselete. A rendelkezés visszavonásig érvényes.

 

  1. Gondozó Ház (1157 Budapest, Erdőkerülő utca )

A Gondozó Ház esetében Iátogatási, az épületben ellátottak vonatkozásában intézményelhagyási tilalom lép életbe. A rendelkezés visszavonásig érvényes.

A Nyugdíjas Ház lakóira a fenti korlátozások továbbra sem vonatkoznak!

 

Az intézkedések betartása és betartatása minden érintett önkormányzati fenntartású intézményben kötelező, ettől eltérni nem lehet.

 

Kérem mindenkinek az együttműködését.

Budapest, 2021. november 2.

Cserdiné Németh Angéla
polgármester

KÖZLEMÉNY