Menu

Közmeghallgatás

2021.11.05.

“Az Önkormányzat feladatainak ellátása a veszélyhelyzet idején.”

Budapest Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselő-testülete 2021. november 11-én (csütörtökön) 17.00 órától a Polgármesteri Hivatal Dísztermében (1153 Budapest, Bocskai utca 1-3.) KÖZMEGHALLGATÁST tart.

 

A közmeghallgatás kiemelt témája:

“Az Önkormányzat feladatainak ellátása a veszélyhelyzet idején”

A közmeghallgatáson a kerület lakosságának lehetősége van arra, hogy helyi közügyet érintő kérdéseket, illetve javaslatokat fogalmazzon meg közvetlenül a polgármesternek és az önkormányzati képviselőknek.

A kérdéseket előzetesen írásban a Hivatal Ügyfélszolgálatán az e célra elhelyezett urnába dobva, vagy levélben a Polgármesteri Hivatal címére elküldve, vagy elektronikusan a testuletidokumentacio@bpxv.hu e-mail címre továbbítva „Közmeghallgatás” tárgy megjelöléssel 2021. november 9. (kedd) 12.00 óráig lehet eljuttatni.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ülésen történő részvétel a képviselők, a bizottsági tagok, a gazdasági társaságok és költségvetési szervek vezetői, valamint a Polgármesteri Hivatal munkatársai kivételével, valamennyi további résztvevő számára védettségi igazolvány felmutatásával történik.

 

Az eseményre történő belépés-, valamint a megtarthatóság szabályai  a virushelyzet miatti kormányzati intézkedések hatására változhatnak.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az ülésről élő közvetítés készül.