Menu

Milyen szökőkút készüljön? (a zsűri véleményezésével)

2008.02.09.

A tavasz folyamán elkészülhet Újpalota Fő terén egy szökőkút. De hogy milyen, erről Önök is szavazhatnak itt a honlapon. Mielőtt azonban a részleteket megtekintenék, a jó hír előzményeiről olvashatnak.

-Alulírott Várhegyi Gábor, újpalotai lakos, a „SEGÍTSD AZ ISKOLÁDAT! Közhasznú Egyesület” elnöke köszöntöm Önöket.Kérem, engedjék meg, hogy ezúton is tájékoztassam Önöket egy, a kerülettel és azon belül Újpalota Fő terével kapcsolatos eseményről, illetve ezzel az eseménnyel kapcsolatosan Egyesületünk és a Nyírpalota Társaság szerepéről. Teszem ezt egyrészt azért, mert szeretném, ha a kerület minden polgára értesülhetne arról, hogy ebben az évben Újpalota Fő terén átadásra kerül egy szökőkút, másrészt nagyon jó lenne, ha minél többen hozzászólnának, véleményt nyilvánítanának ezzel kapcsolatban- olvasható a fórumban.
A tájékoztatás folytatását
Az események folytatásaként január 30-án a képviselő-testület egyhangú szavazással támogatta az együttműködési megállapodás létrejöttét a XV. kerületi Önkormányzat, a Segítsd az Iskoládat Közhasznú Egyesület, valamint a Nyírpalota Társaság között.
A megállapodást

A meghívásos pályázatra beérkezett munkák leírása és a makettek fotói, valamint a szavazás lehetősége meg, valamint további fotókat
Mivel Szabó Gábor két pályamunkát is készített, így a második alkotásának tervéről készítült fotók
Szavazni március 11-ig lehet.

A Budapest Galéria által felkért szakemberek/művészek február 6-án zsűrizték az újpalotai Fő tér szökőkútjához készült művészi terveket. A zsűri állásfoglalását