Menu

Nagy Budapesti Sportágválasztó

2021.09.06.

Kerületünk büszkeségével, Hárspataki Gáborral is találkozhatnak a hétvégi eseményen.

Több mint 100 sportág, 20 000 látogató, olimpiai, Világ – és Európa-bajnok sportolók. Ez mind a Budapesti Nagy Sportágválasztó, amely szeptember 10-11-én (péntek, szombat) 9:00 és 17:00 óra között várja a látogatókat a Merkapt Sportközpontban (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/A).

A sportági helyszíneken szakképzett edzők segítségével lehetőség nyílik a kitelepülő sportágak kipróbálására, valamint bemutatók, nyílt edzések formájában a közönség az alapokon túl is beleláthat egy-egy mozgásforma világába. Ezen felül az eseményen a látogatók találkozhatnak, sőt együtt is sportolhatnak a megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal.


A Magyar Karate Szövetség megbízásból a XV. kerületi Harcosok Családja Harcművészeti Egyesület és anyaegyesülete, a Magyar Karate-Do Sportegyesület képviseli a WKF karate szakágat az idei őszi Nagy Budapesti Sportágválasztón.

Sporttörténelmi tettet hajtott végre Hárspataki Gábor Tokióban, ugyanis a karate olimpiai bemutatkozásán bronzérmet nyert a 75 kilogrammosok között. A rendezvényen, hazánk egyetlen olimpiai érmes karatésával szeptember 10-én (pénteken)  14:00 órától, és 11-én (szombaton) 10:00  órától találkozhatnak a wkf karate (GOJU RYU) standon.

A sportágválasztó látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ : www.sportagvalaszto.hu/nagy-sportagvalaszto/

 

A Magyar Karate-Do Sportegyesület a XV. kerületben is szervez karate és önvédelem tanfolyamokat, nemtől és kortól függetlenül.

„Gyere, fényképezkedj , kérdezz,   próbáld ki a karatét, ismerkedj – érzed jól magad egy jó csapatban, segítőkész mesterek és társak között. Hozd el a barátaidat, a tesókat, szüleidet is – nálunk az egész család együtt edzhet. Ha megtetszik, szeretettel vár a Harcosok Családja a 15. kerületben, Tóth István sensei edzésein kezdőként is jól szórakozol majd és gyorsan fejlődsz. Nálunk megszerzett tudásod nemcsak az edzőteremben, hanem az iskolában is kamatoztathatod – könnyen lehetsz te a következő „Jó tanuló, jó sportoló” cím büszke tulajdonosa a 15. kerületben! „ –  olvasható a sportválasztóhoz kapcsolódó felhívásukban.

Bővebb információk: https://karateoktatas.hu/karate-edzes-15-kerulet/