Menu

Hajrá REAC!!!

2007.05.17.

Még semminek nincs vége! S legyünk optimisták! Egyszer fent, egyszer lent, de bízunk benne, hogy egyre feljebb!!! Mindez igaz a REAC focicsapatára, akik szombaton 18 órakor játsszák utolsó hazai mérkőzésüket a Budai II. László Stadionban.

Az ellenfelük pedig a Tatabánya csapata lesz, amely csapat ugyanúgy 33 ponttal rendelkezik jelenleg, mint a hazaiak.
Annyit bizonyosan tudni lehet, hogy mindkét csapat a győzelemre hajt, de hogy végül itthon marad-e a három pont, ez már csak a játékosokon, s emellett nem kevésbé a szurkolókon múlik, akik kilencven percen át kell, hogy buzdítsák a csapatot!
S ahogy az egyik szurkoló megfogalmazta: „Kedves Barátaim ! Ha mindnyájan akarjuk, sikerülni fog ! Szurkolásunkkal tegyünk meg mindent a sikerért, hiszen Torma Gabiék is ezt fogják tenni.Szeretném látni, hogy hazai pályán mi vagyunk otthon, ezt éreztessék a játékosok és a szurkolók egyaránt! Hajrá REAC, bízunk BENNETEK !!!”
Jelenleg 9 győzelemmel és 6 döntetlennel áll Aczél Zoltán csapata a 12. helyen, míg az FC Tatabánya a 13. helyet foglalja el 10 győztes- és 3 döntetlennel végződő meccsel.
Ha pedig számolunk…akkor,ha most begyűjti a csapat a három pontot, és a Fehérvár otthonában is szép eredményt ér el…Már csak kilencet kell mindehhez aludnunk!!! Mindannyian számítunk a sikerre!

Kapcsolódó link:

Kapcsolódó cikkek:

Az idei év legszebb jelenetei: