Menu

Az általános és középiskolás gyermeket nevelő családok, valamint felsőoktatási intézményben nappali tagozaton aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára a digitális oktatás feltételeinek javítása érdekében informatikai eszközök beszerzésére vonatkozó szociális alapú pályázati kiírás

Publikálás dátuma: 2020. december 2.
Közzétevő: Köznevelési, Közművelődési és Sport Osztály
Érvényessége:
2020. november 16. (hétfő) -
2021. március 31. (szerda)

A járványhelyzetre tekintettel az általános és középiskolás tanulók, valamint a felsőoktatási intézményben nappali tagozaton aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók esetében a 2020/2021-es nevelési év során a digitális oktatás feltételeinek megteremtése érdekében informatikai eszközök (tablet, laptop) beszerzésének támogatására Cserdiné Németh Angéla polgármester pályázatot ír ki a szociálisan rászoruló családoknak.

A pályázat keretösszege: 15.000.000 Ft. Pályázónként legfeljebb 50.000  Ft, azaz ötvenezer forint támogatás adható az informatikai eszköz megvásárlásához. (Amennyiben a megvásárolt informatikai eszköz számlával igazolt vételára nem éri el az 50.000 Ft-ot, a számlán szereplő összeg kerül folyósításra.)

A támogatás vissza nem térítendő, és utófinanszírozással történik.

A részletes pályázati kiírás, valamint a pályázathoz kötelezően csatolandó mellékletek a „Kapcsolódó fájlok” menüpontban tekinthetők meg, illetve tölthetők le.