Menu

Járdapályázat

Budapest Főváros XV. kerület Önkormányzata évek óta meghirdeti a lakosság körében nagy népszerűségnek örvendő lakossági önerős járdafelújítási pályázatát. A pályázat célja, hogy az Önkormányzat a lakosság igénye alapján, a lakosság bevonásával végezze el a rossz műszaki és esztétikai állapotú járdaszakaszok teljes szerkezeti felújítását. Ennek költségéhez a pályázók egy kisebb mértékű önerő befizetésével járulnak hozzá a pályázati felhívásban rögzítettek szerint.

A pályázat keretösszege idén is 60 millió forint.

A pályázati önrész mértéke 2022-ben is 2000 Ft/m2.

A pályázati kiírás és a részvételhez szükséges pályázati adatlap letölthető a Polgármesteri Hivatal honlapjának (regi.bpxv.hu) PÁLYÁZATOK menüjéből, valamint elérhető az Ügyfélszolgálaton (1153 Bp. Bocskai u. 1-3. – Illyés Gyula utca sarok).

A pályázat beadásának végső határideje: 2022. június 30.

A költségkeret kimerülése esetén a benyújtási határidő lejárta előtt a pályázat közleménnyel lezárásra kerül! A pályázat lezárását követően beérkező pályázatok elbírálására nincs lehetőség!

A pályázati adatlapokat a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálata, valamint a Városgazdálkodási Főosztály – palyazatvgf@bpxv.hu e-mail címen – folyamatosan fogadja, a költségkeret kimerüléséig.

További információ a pályázati kiírásban és a pályázati adatlapon olvasható, valamint a Városgazdálkodási Főosztály munkatársai is szívesen válaszolnak a pályázattal kapcsolatos kérdésekre a 06-1-305-3238 telefonszámon.

 

KÖZLEMÉNY

Lezárul a lakossági járdafelújítási pályázat

Budapest XV. Kerület Önkormányzata a 2022. évi lakossági önerős járdafelújítási pályázatát 2022. május 30.  9.00 órakor lezárja, tekintettel arra, hogy a 2022. évi költségvetésben biztosított pénzügyi forrás a beérkezett pályázatok előzetes összesítése alapján kimerült.

A pályázat lezárását követően beérkező pályázatok már nem kerülnek elbírálásra a Kerületfejlesztési Bizottság által. Erről az érintetteket írásban is értesíteni fogjuk.

A befogadott pályázati adatlapok feldolgozása folyamatosan zajlik, a bizottsági elbírálás után várhatóan június végétől a pályázók írásban (emailben vagy levélben) kerülnek kiértesítésre a Kerületfejlesztési Bizottság döntéséről.

Megértésüket, türelmüket köszönjük!

Városgazdálkodási Főosztály