Menu

Magyar Kushido Fortuna Karate Sport Egyesület

Cím:
1153 Budapest, Pázmány Péter utca 47.
Telefon: 06-20-926-8761
E-mail: fortuna.karate@gmail.com
Vezető: Falusi Márton, elnök
Csatolt fájl:

A FORTUNA KARATE SPORTEGYESÜLET az egészséges és sportos életre nevelés céljával óvodástól a szenior korosztályig, a karate/harcművészet filozófiájának átvitelével a hétköznapokba, a gyermekek és felnőttek mentális és fizikai képességeinek, készségeinek fejlesztésével a technikai tudásuk mellett működik immár több, mint 20 éve a kerületben. Feladatunk az önfegyelem, kitartás, akaraterő fejlesztése, szabálykövető magatartás kialakítása, a tanítványok egyénisége, kreativitása és bátorsága megőrzése és fejlesztése mellett. Fontosnak tartjuk a felelősségtudat mélyebb kialakításával a szociális és együttműködési képesség és türelem támogató közegben való fejlesztését.

Közösséget építünk, a család minden tagja számára megteremtjük a közös sportolás élményét, a szabadidő közös eltöltését, családi kedvezményt biztosítunk.

Edzőtáborokat, napközis tábort szervezünk a kerületben és az országszerte, ahol lehetőség van egyéni és csoportos foglalkozásokra, a hétköznapi környezettől elszakadva, felszabadultan és intenzíven, napi rendszeres ritmusban, színesen tölteni az időt.

Szakmai továbbképzéseinket az edzők, fekete öves tanítványok és nemzetközi valamint országos minősítésű bíróink részére havi rendszerességgel rendezzük, az előrejutás, a célkitűzések és azok megvalósulása mind a karate, mind a civil életben fontos számunkra is és tanítványaink felé is.

A versenysportban is nagy tapasztalattal bírunk, egyesületünk oktatási és nevelési filozófiája, hogy minden versenyző egyéni képzésben részesüljön.

Edzőink tapasztaltak és felkészültek, világ-, Európa- és magyar bajnoki érmeink bizonyítják eredményességünket hazai és külföldi versenyeken.

Kisebb létszámban, ennek köszönhetően magasabb minőségben, fókuszált maximális tudásátadásra törekszünk a versenyzői edzéseken a kezdők, középhaladók és haladók részére, az utánpótlás nevelés és felzárkóztatásnak köszönhetően nemzeti válogatott versenyzőkkel büszkélkedhetünk.

Elkötelezettek vagyunk a tanítás és a tanítványok felé, minden tudásunkkal és tanításunkkal, saját állandó fejlődésünkkel és önmagunk továbbképzésével szeretnénk szolgálni a tanulni-mozogni-sportolni vágyókat kicsiktől a legnagyobbakig.