Menu

Testvériség-Újpalota SE

Cím:
1154 Budapest, Szerencs utca 192.
Telefon: 06-1-354-48-99
E-mail: info@testverisegse.hu
Webcím: http://www.testverisegse.hu/
Vezető: Illés József, elnök
Csatolt fájl:

Szakosztályaink:

Labdarúgás:
Jelenleg tizenhét utánpótlás csapatunkat (U6 – tól U19-ig, ) továbbá két felnőtt és egy öregfiúk csapatunkat versenyeztetjük és biztosítjuk számukra a folyamatos edzéseket különböző helyszíneken.
A kis korosztályoknál életkortól függően heti két – három edzéssel, nagy korosztályoknál heti 4 edzéssel plusz egyéni, személyre szabott technikai tudást fejlesztő foglalkozásokkal képezzük fiatal játékosainkat. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a folyamatos versenyeztetésre, így a bajnokságokon, Bozsik programon kívül különböző tornákon, esetenként külföldi tornákon is versenyeztetjük sportolóinkat, illetve szervezünk részükre tornákat. Jelenleg 4 csapatunk indul országos bajnokságokban, akiknek az utaztatását, étkezését egyesületünk biztosítja.

Amerikai Futball:
Újonnan létrehozott Amerikai Futball szakosztályunk II. osztályú csapat, ami azt is jelenti egyben – amennyiben a tavalyi évet vesszük alapul – hogy hasonló jó szereplés esetén, éves szinten 2 – 3 Országos Tv közvetítésre is sor kerülhet DIGI Sport által sportpályánkról, és a Junior csapattal is rendelkezünk, akik a junior bajnokságban méretitek meg magukat idén.

Íjász szakosztály:
Az íjász szakosztály szervezésében már a 2019-es esztendőben országos bajnokság szervezését tűztük ki célként, ahova Magyarország minden részéről várhatóak résztvevők.

Súlyemelő szakosztály:
Ebben a sportágban 17 igazolt versenyzőnk van a kölyök versenyzőktől kezdve, felnőtt és Masters kategóriáig. Sportolóink, szerény körülményeikhez képest igen jelentős eredményeket értek és folyamatosan érnek el szinte minden korcsoportban (Budapesti és Országos bajnokságok I. és II. III. helyezések, Országos és Budapesti kupák és emlékversenyek I. II: III. helyezettek; Női felnőtt EB 2. hely)