Menu

Pályázati felhívás kerületi tanulmányi ösztöndíj elnyerésére

Publikálás dátuma: 2017. június 19.
Közzétevő: Köznevelési, Közművelődési és Sport Osztály
Érvényessége:
2017. június 19. (hétfő) -
2017. szeptember 11. (hétfő)

Budapest Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata a 9/2004. (II. 26.) önkormányzati rendeletében (a továbbiakban: ösztöndíjrendelet) tanulmányi ösztöndíjat alapított, mely az idei évben is kiírásra kerül a 2017/2018. tanévre vonatkozóan.

Ösztöndíjban részesülhet az a kimagasló eredményt elérő, köznevelési, valamint felsőoktatási intézményben tanulmányokat folytató tanuló, illetve hallgató, akinek a pályázati kérelem benyújtását megelőzően legalább egy éve a XV. kerületben van az állandó lakhelye, és az ösztöndíj rendeletben meghatározott feltételeknek megfelel.

A pályázati kérelmek benyújtási határideje az ösztöndíjrendelet értelmében minden évben szeptember 10-e. Tekintettel arra, hogy a fenti határidő 2017-ben munkaszüneti napra esik, a kérelmek benyújtásának határideje az ezt követő első munkanap (2017. szeptember 11.).

Az ösztöndíj benyújtása kapcsán további felvilágosítás kérhető Végh Ádám intézményfelügyeleti referenstől a vegh.adam@bpxv.hu e-mail címen, vagy a 06-1/305-3160-as telefonszámon.

A részletes pályázati felhívás, valamint a pályázati adatlap a „Kapcsolódó fájlok” menüben tekinthető meg, illetve tölthető le.